A Black Angus Farmnál 100%-ig elkötelezettek vagyunk küldetésünkben, hogy a lehető legtermészetesebb környezetet és optimális, stresszmentes feltételeket biztosítsunk a természetes takarmányokkal táplálkozó fekete Angus szarvasmarhák számára, hogy minőségi termékeket és fajtákat tudjunk biztosítani, amelyek hozzájárulnak az egészséges életmódhoz.

Szubmontán terület kiterjedt legelőkkel és forrásokkal, ahol az állatok a legjobb körülmények között és stresszmentesen növekednek.

A márványozás és az érlelés olyan különleges ízt ad a húsnak, amely örömet és kellemes meglepetést okoz.

Növekedési hormonok és E-mentes termékek, illetve választékok, amelyek az egészséges életmód részei lehetnek.

Farmunkon a Black Angus szarvasmarhákat természetes takarmányon és természetes úton nyert takarmányon neveljük.

Események

Rólunk

Elhelyezkedése révén a Black Angus Farm különleges természeti környezetet, szubmontán vidéket élvez, a Görgényi-havasok egykori vulkáni területe által biztosított gazdag ásványi anyagoknak és növényzetnek köszönhetően.

A biodiverzitás fontos szerepet játszik az ökoszisztémák egészségében, biztosítva a használt legelők gazdagságát. Tápanyagban és növénytömegben gazdag legelőkkel büszkélkedhetünk, ahol 1 négyzetméteren több, mint 100 különböző fűfajta is megtalálható, amelyek a legjobb minőségű természetes takarmányt eredményezik szarvasmarháink számára, ami az előállított húsok minőségében, márványosságában és puhaságában is megnyilvánul. Ugyanaz a biodiverzitás biztosítja az egészséges erdőket és a vulkanikus kőzetek közötti legjobb forrásokat, amelyekből a szarvasmarhák isznak.

Távol mindenféle szennyeződéstől, Szováta gyógyfürdő közelében, a Kis-Nyárád kristálytiszta forrás felső völgyében, ritkán lakott területen, Marosvásárhelytől 25 km-re keletre, gazdaságunk 145 hektáros természetes szubmontán legelővel, modern és környezetbarát állattenyésztési és vágóhídi építményekkel rendelkezik, amelyek a legjobb minőségű alapanyagot biztosítják.

A Black Angus előnyei

A marhahús fogyasztásának előnye és jótékony hatása világszerte ismert, egészségügyi szakértők és táplálkozási szakértők egyaránt ajánlják.

Az Angus marhahús gazdag fehérjében, aminosavakban, ásványi anyagokban, Omega 3-ban, B12- és B6-vitaminban, cinkben, vasban és alacsony a koleszterinszintje, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára.

Ennek a fajtának a fő tulajdonsága a márványozás, vagyis az izomzaton belüli zsír lerakódása, ami a különleges puhaságot, ízt és lédússágot adja.

Választékok és termékek

A Black Angus marhahús széles választékát kínáljuk, mint például T-bone steak, nyakkaraj, rib-eye steak, bélszín vagy csontos lábszárhús. A választékok kiváló minőségűek, és elkészítés után különleges ízűek a márványosság és a zsengeség miatt. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden fajtát másképpen kell elkészíteni a lehető legjobb íz és kívánt állag elérése érdekében.

Egyes fajták ideálisak grillezett vagy serpenyőben sült steakekhez, mások pedig sütőben sült marhahúshoz, marhahúsleveshez, pörkölthöz vagy gulyáshoz.

Kínálatunkban megtalálhatóak friss, érlelt és fagyasztott húsválasztékok, valamint számos darabolás, előrecsomagolás és adagolás.

Válasszon helyi termékeket

A helyi gazdaságok és termelők a legjobb friss, ízletes és egészséges termékek és élelmiszerek szállítói. Nem tesznek meg több ezer kilométert, hogy elérjék otthonát vagy éttermét, így a romlás kockázata nagyon alacsony az importált termékekhez képest.

Meghívjuk Önt, hogy látogasson el Black Angus farmunkhoz, hogy meggyőződjön az általunk kínált húsválaszték minőségéről. Támogassa a helyi gazdaságot Romániában!

Szabványok és tanúsítványok

Farmunkon a teljes hústermelési folyamat szabványok szerint zajlik, kezdve a szarvasmarha tenyésztésével, nevelési környezetével és takarmányozásával, egészen a hús beszerzéséig, feldolgozásáig és csomagolásáig, hogy a Black Angus sajátos minőségét tudjuk kiszállítani.

A Black Angus Farm ISO 22000 „Élelmiszerbiztonsági Menedzsment Rendszer“ tanúsítvánnyal rendelkezik a húsfeldolgozás és -tartósítás területén, amely tanúsítja a folyamat minőségét.

Elnyertük a kiválósági díjat a húskészítmények hasznosításáért, fenntartásáért és népszerűsítéséért, amelyet az Európai Hegyvidéki Termékminőségi Rendszer tanúsít.

FRISS

A helyi gazdaságok és termelők termékeinek vásárlásával garantálja azok frissességét, hiszen nem tesznek meg több ezer kilométert asztaláig.

TERMÉSZETES

Az optimális, stresszmentes környezetnek és a szarvasmarha tartási körülményeinek és a természetes takarmányozásnak köszönhetően a hús minősége kiváló, a természet multivitaminja.

ÍZLETES

A Black Angus húsának különleges ízét kivételes minősége (márványozottsága) adja, amely egyben igazán különleges és meglepő zsengeséget, ízt és lédússágot eredményez.

EGÉSZSÉGES

Az Angus marhahús egészségesnek tekinthető magas fehérje-, aminosav-, ásványianyag-, omega-3-, B12- és B6-vitamin-, cink-, vas- és alacsony koleszterintartalma miatt.

ELÉRHETŐSÉG

BLACK ANGUS FARM KFT.

Adószám: RO17144337, Bejegyzési szám: J26/80/2005

Cim: 547385 Nyárádmagyaros, 470/A

Maros megye, Románia

 

KAPCSOLAT

Telefonszám: +4 0749 168 168

Email: office@blackangusfarm.ro

KÖVESSEN BENNÜNKET

Call Now ButtonCERE OFERTĂ | CONTACT