A Black Angus előnyei

A marhahús fogyasztásának előnye és jótékony hatása világszerte ismert, egészségügyi szakértők és táplálkozási szakértők egyaránt ajánlják. Az Angus marhahús gazdag fehérjében, aminosavakban, ásványi anyagokban, Omega 3-ban, B12- és B6-vitaminban, cinkben, vasban és alacsony a koleszterinszintje, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Ennek a fajtának a fő tulajdonsága a márványozás, vagyis az izomzaton belüli zsír lerakódása, ami a különleges puhaságot, ízt és lédússágot adja.

Az Angus teheneket az év 365 napján extenzív rendszerben, szabadon és jólétben neveljük a legelőn. A kiváló genetika, az egészséges környezet és a tenyésztési feltételek miatt az Angus szarvasmarhák rendkívül keresettek kivételes húsminőségük miatt.

Világszerte a húsmarhaállomány 70%-a az Angus fajtához tartozik, a húsminőség tekintetében a második helyen áll a Kobe (a japán Wagyu, amely nagyon ritka és drága) után. Az Angus marhahús gazdag fehérjében, aminosavakban, ásványi anyagokban, Omega-3-ban, B12-, B6-vitaminban, cinkben, vasban, és alacsonyabb a koleszterinszintje a többi fajtához képest (a választott fajtától függően), amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára.

Az Angus marhahús összetétele: 75% víz és 25% szárazanyag, amelyből: 18% fehérjék, 3% lipidek, 1,5% nitrogéntartalmú extraktumok, 1,3% nem nitrogéntartalmú extraktumok, 1,2% vitaminok + ásványi anyagok + nyomelemek.

A Black Angus hús kiváló tápértékkel rendelkezik, mivel gazdag forrása a kiváló minőségű fehérjéknek, valamint esszenciális vitaminoknak és ásványi anyagoknak. Ezek a tápanyagok fontos szerepet játszanak az általános egészség és jólét fenntartásában.

A fehérje nélkülözhetetlen az izomszövet építéséhez és helyreállításához, az immunrendszer működésének támogatásához, valamint a hormonok és enzimek szabályozásához. A Black Angus húsában található fehérje kiváló minőségű, azaz tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, ami a szervezet megfelelő működéséhez szükséges.

A fehérje mellett a Black Angus hús jó forrása az olyan alapvető vitaminoknak és ásványi anyagoknak, mint a vas, a cink, valamint a B12- és B6-vitamin. A vas fontos a vér oxigénszállításában és az egészséges immunrendszer fenntartásában, míg a cink a sebgyógyulásban játszik  szerepet és támogatja az egészséges immunrendszert. A B12-vitamin fontos az idegsejtek és a vörösvértestek egészségének megőrzésében, míg a B6-vitamin segíti a szervezetet hormonok és neurotranszmitterek termelésében.

A Black Angus hús fogyasztásával megőrizheti általános egészségét és jólétét azáltal, hogy megfelelő bevitelt kap ezekből az alapvető tápanyagokból. Fontos azonban, hogy mértékkel fogyasszunk húst, és sok más tápanyagdús élelmiszerrel kombináljuk, hogy biztosítsuk a kiegyensúlyozott étrendet.

*A honlapon található információk tájékoztató jellegűek. További részletekért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot egy táplálkozási szakértővel.

FRISS

A helyi gazdaságok és termelők termékeinek vásárlásával garantálja azok frissességét, hiszen nem tesznek meg több ezer kilométert asztaláig.

TERMÉSZETES

Az optimális, stresszmentes környezetnek és a szarvasmarha tartási körülményeinek és a természetes takarmányozásnak köszönhetően a hús minősége kiváló, a természet multivitaminja.

ÍZLETES

A Black Angus húsának különleges ízét kivételes minősége (márványozottsága) adja, amely egyben igazán különleges és meglepő zsengeséget, ízt és lédússágot eredményez.

EGÉSZSÉGES

Az Angus marhahús egészségesnek tekinthető magas fehérje-, aminosav-, ásványianyag-, omega-3-, B12- és B6-vitamin-, cink-, vas- és alacsony koleszterintartalma miatt.

ELÉRHETŐSÉG

BLACK ANGUS FARM KFT.

Adószám: RO17144337, Bejegyzési szám: J26/80/2005

Cim: 547385 Nyárádmagyaros, 470/A

Maros megye, Románia

 

KAPCSOLAT

Telefonszám: +4 0749 168 168

Email: office@blackangusfarm.ro

KÖVESSEN BENNÜNKET

Call Now ButtonCERE OFERTĂ | CONTACT