Beneficii Black Angus

Avantajele și beneficiile oferite de consumul de carne de vită sunt cunoscute în întreaga lume, fiind recomandată atât de experții din domeniul sănătății, cât și de nutriționiști. Calitatea principală a acestei rase este perselarea și marmorarea, adică depune grăsime intra musculara, care îi oferă acea frăgezime, savoare și suculență cu totul specială.

Vacile din rasa Angus sunt crescute 365 de zile pe an în sistem extensiv, în libertate și bunăstare pe pășune. Datorită unei genetici superioare, a unui mediu sănătos și a condițiilor de creștere, bovinele Angus sunt foarte căutate pentru calitatea deosebită a cărnii. 

La nivel mondial 70% din populația de vaci de carne aparțin rasei Angus fiind numărul doi când se vorbește de calitatea cărnii după Kobe (Wagyu din Japonia care se găsește foarte rar și este scumpă). Carnea de vită Angus este bogată în proteine, aminoacizi, minerale, Omega-3, vitaminele B12, B6, Zinc, Fier și are colesterolul mai scăzut în comparație cu alte rase (în funcție și de sortimentul ales), acestea fiind esențiale organismului uman.

Compoziția cărnii de vită Angus este: 75% apa și 25% substanță uscată din care: proteine 18%, lipide 3%, substanțe extractive azotate 1,5%, substanțe extractive neazotate 1,3%, vitamine + minerale + oligoelemente 1,2%.

Carnea Black Angus este considerată a avea o valoare nutritivă excelentă, deoarece este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, vitamine esențiale și minerale. Acești nutrienți joacă un rol important în susținerea sănătății generale și a bunăstării.

Proteina este esențială pentru construirea și repararea țesutului muscular, susținerea funcției imunitare și reglarea hormonilor și enzimelor. Proteina găsită în carnea Black Angus este de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect.

Pe lângă proteine, carnea Black Angus este, de asemenea, o sursă bună de vitamine și minerale esențiale precum fier, zinc și vitaminele B12 și B6. Fierul este important pentru transportul oxigenului în sânge și pentru susținerea unui sistem imunitar sănătos, în timp ce zincul joacă un rol în vindecarea rănilor și susține un sistem imunitar sănătos. Vitamina B12 este importantă pentru menținerea sănătății celulelor nervoase și a celulelor roșii din sânge, în timp ce vitamina B6 ajută organismul să producă hormoni și neurotransmițători.

Prin consumul de carne Black Angus îți poți susține sănătatea generală și bunăstarea obținând un aport adecvat din acești nutrienți esențiali. Cu toate acestea, este important să consumi carne cu moderație și să o combini cu o varietate de alte alimente bogate în nutrienți pentru a asigura o dietă echilibrată.

*Informațiile de pe această pagină au caracter informativ, pentru mai multe detalii îți recomandăm să contactezi un nutriționist.

PROASPĂT

Prin cumpărarea produselor de la fermele și producătorii locali, te asiguri de prospețimea acestora, ținând cont că acestea nu au călătorit mii de km până să ajungă pe masa ta.

NATURAL

Datorită mediului și condițiilor optime, fără stres, în care cresc vitele și furajelor naturale cu care acestea sunt hrănite, calitatea cărnii este superioară, o multivitamină a naturii.

GUSTOS

Gustul deosebit al cărnii Black Angus este oferit de calitatea principală a acesteia (marmorarea), care îi oferă și o frăgezime, savoare și suculență cu adevărat specială, care te va surprinde.

SĂNĂTOS

Carnea de vită Angus este considerată sănătoasă datorită conținutului ridicat de proteine, aminoacizi, minerale, Omega 3, vitamine B12 și B6, Zinc, Fier și colesterolului scăzut.

INFORMAȚII FERMĂ

SC BLACK ANGUS FARM SRL

RO17144337; J26/80/2005

Str. Principală, nr. 470/A, Sat Măgherani

Comuna Măgherani, județul Mureș

Cod poștal 547385, România

 

CONTACTEAZĂ-NE

Telefon: +4 0749 168 168

Email: office@blackangusfarm.ro

URMĂREȘTE-NE

Call Now ButtonCERE OFERTĂ | CONTACT