Despre Noi

Black Angus Farm, prin poziționarea sa, beneficiază de un cadru natural deosebit, submontan, mulțumită bogăției în minerale și vegetației asigurate de fosta zonă vulcanică a munților Gurghiu.

Biodiversitatea joacă un rol important în sănătatea ecosistemelor, aceasta asigurând bogăția pășunilor folosite. Ne putem mândri cu pășuni bogate în nutrienți și masă vegetală, dispunând de peste 100 de specii ierboase/mp, determinând hrana naturală de cea mai bună calitate pentru bovinele noastre, cu rezultate vizibile în calitatea cărnurilor obținute, din punct de vedere al marmorării și al frăgezimii. Aceeași biodiversitate asigură dezvoltarea unor păduri sănătoase și în combinație cu rocile vulcanice, rezultă printre cele mai bune izvoare, din care bovinele se adapă.

Departe de orice sursă de poluare, în apropierea stațiunii balneoclimaterice Sovata, pe valea superioară a Nirajului Mic cu izvoare cristaline, zonă puțin populată și la 25 de km est de Târgu Mureș, ferma noastră beneficiază de 145 ha de pășuni submontane naturale, construcții zootehnice și de abatorizare moderne, prietenoase cu mediul, asigură materia primă de cea mai bună calitate.

Ferma a luat ființă în 2016, prin reconversia unei foste ferme de bovine din rasa Charolaise.

Aceste condiții naturale aproape ideale, sunt prielnice rasei Angus, o rasă perfect adaptată la un astfel de climat și totodată o rasă cu un imens potențial de valorificare superioară a calităților pășunilor naturale aflate la dispoziție.

Descoperă ferma

Fermele și producătorii locali sunt cei mai buni furnizori de produse și alimente proaspete, savuroase și sănătoase. Acestea nu au parcurs mii de kilometri până să ajungă în casa sau localul tău, prin urmare riscul de alterare este foarte scăzut, în comparație cu produsele importate.

Te invităm să ne vizitezi ferma noastră de Black Angus, pentru a te convinge de calitatea sortimentelor de carne pe care ți le oferim. Până ajungi la noi poți să vizionezi video-ul de mai jos.

Susține economia locală din România, alege produse locale!

Galerie foto

Interviuri / Articole / Video

Népújság
Tamas Peter Nagy Parada

Standarde și Certificări

La ferma noastră, întregul proces de obținere a sortimetelor de carne, se realizează conform standardelor, începând cu reproducerea, mediul de creștere și hrănirea vitelor, până la obținerea cărnii, procesarea și ambalarea acesteia, astfel încât să putem livra calitatea specifică Black Angus.

Black Angus Farm deține certificare ISO 22000 „Sistemul de management al siguranței alimentelor”, pentru prelucrarea și conservarea cărnii, care atestă calitatea procesului.

De asemenea am obținut și Premiul de Excelență pentru valorificarea, susținerea și promovarea produselor din carne, Certificate prin Schema de Calitate Europeană Produs Montan.

PROASPĂT

Prin cumpărarea produselor de la fermele și producătorii locali, te asiguri de prospețimea acestora, ținând cont că acestea nu au călătorit mii de km până să ajungă pe masa ta.

NATURAL

Datorită mediului și condițiilor optime, fără stres, în care cresc vitele și furajelor naturale cu care acestea sunt hrănite, calitatea cărnii este superioară, o multivitamină a naturii.

GUSTOS

Gustul deosebit al cărnii Black Angus este oferit de calitatea principală a acesteia (marmorarea), care îi oferă și o frăgezime, savoare și suculență cu adevărat specială, care te va surprinde.

SĂNĂTOS

Carnea de vită Angus este considerată sănătoasă datorită conținutului ridicat de proteine, aminoacizi, minerale, Omega 3, vitamine B12 și B6, Zinc, Fier și colesterolului scăzut.

INFORMAȚII FERMĂ

SC BLACK ANGUS FARM SRL

RO17144337; J26/80/2005

Str. Principală, nr. 470/A, Sat Măgherani

Comuna Măgherani, județul Mureș

Cod poștal 547385, România

 

CONTACTEAZĂ-NE

Telefon: +4 0749 168 168

Email: office@blackangusfarm.ro

URMĂREȘTE-NE

Call Now ButtonCERE OFERTĂ | CONTACT